2010. január 10., vasárnap

Rakott káposzta

Gyártás menete:
-2 közepes fej savanyú káposztát apróra vágva olajon, vízzel megpárolok
-1 kg disznóhúsból, 2 fej fehér hagymával, olajjal, sóval, fűszerpaprikával paprikást főzök (több lével mint általában egy paprikást)
-1 teáscsésze rizset megfőzök, finomra ízesítve

A fentieket még melegen lerakom egy lábosba a következő sorrendben: alul a káposzta 2/3 része, rá a rizs, a paprikás, majd a káposzta megmaradt része. Utána a paprikás maradék levével meglocsolom. Tálaláskor tejfölet adok hozzá.


Jó étvágyat :)

1 megjegyzés:

Edó írta...

Haho Manka,udv az erdelyiek koreben:)Orulok hogy ram talaltal!Gusztak a kajaid.

Keress, hogy találj ;)

Google