2010. január 6., szerda

Juhtúrós gomba


A megmosott, szárától megpucolt gombákat (termesztett csiperke, abból is a nagyobbak) kicsit megsózom, majd mikróban 4 percig sütöm. A levét lecsorgatom, majd minden gombába 1 mokkáskanálnyi júhtúrót teszek. Főzőkályha tetején, vagy érclapon a gázkályhán még sütöm egy kicsit, amíg a túró is megolvad, a gombák pedig kicsit pirulnak.

3 megjegyzés:

cirmocska írta...

Ilyent én is szoktam sütni! :) Csak többnyire füstölt sajttal (juhtúró híján).

Alíz, Erdélyből írta...

Ez nagyon finom, főleg nyáron frissen szedett erdei gombából. Nézz be hozzám, mert dijaztalak: http://fakanalforgato.blogspot.com/

Manka írta...

Jujjjj, nagyon szépen köszönöm a díjat, nemsokára eleget teszek a 7 "dolognak", hogy feltehessem a díjat a blogomra :)

Keress, hogy találj ;)

Google