2010. február 8., hétfő

Magos csirkemell



Hozzávalók: csirkemell, aszalt szilva, mazsola, pörkölt sós napraforgómag, pörkölt sós mogyoró, só, bors

Gyártás menete: hát ennél egyszerűbb nincs a világon. Alufóliára teszem a csirkemellet, jó bőven megszórom mazsolával, pár szem aszalt szilvával, mogyoróval és napraforgómaggal, sózom (kevés sóval), borsozom, becsomagolom a fóliába és mehet is be a sütőbe. Az elején lassú tűzön sütöm, majd az utolsó 10-15 percre kibontom a fóliát, hogy a csirkemell bőre megpiruljon. Max 45 perc kell neki a sütőben, kb ennyi :)

Jó étvágyat :)

3 megjegyzés:

Corina Ureche írta...

ioi ioooooii, deci ii super reteta asta, promit ca ti-o incerc

Andi írta...

Nagyon szép a színe, az íze is biztos tuti..., még nem csináltam. De ki fogom próbálni.

Névtelen írta...

Mmm... és finom? ;)

Keress, hogy találj ;)

Google