2010. február 10., szerda

Hagymaleves

Hozzávalók: 4-5 nagy fej fehér hagyma, 1 diónyi vaj, 1 liter tej, 0,5-1 liter víz, ételízesítő, só, bors, reszelt sajt, pirítós kenyér

Gyártás menete: Vajon megdinsztelem a hagymát pici sóval, felöntöm a tejjel, beleöntöm a vizet is, 1-2 teáskanál ételízesítővel, borssal (fehér bors jobban néz ki benne) ízesítem és hagyom, hogy felfőjjön. Kipakolom a tányérokba, jóóóóó bőven meghintem reszelt sajttal és pirítós kenyérrel betermeljük :)

Jó étvágyat


4 megjegyzés:

Andi írta...

Bevallom, még sohasem csináltam....egyszer meg rá kellene szánnom magam. Mindenki azt mondja, hogy isteni.....

Ina írta...

Un premiu te asteapta pe blogul meu. mi-ar face mare placere sa il ridici

Mária írta...

Szia ! Elvittem a receptet ki fogom , próbálni:) köszi

Kati írta...

JÓ lehet,én is készítettem,nem pont így, de nem is lett ilyen szép.

Keress, hogy találj ;)

Google