ELKÉSZíTÉS: a parizert ujjnyi vastag karikákra vágod, aztán mindenik karikát félbevágod. A képen látható módon a parizerszeletek egyik felét bevágod, de úgy, hogy a parizerben egy hm... "zseb" alakuljon ki. Ebbe a zsebbe beleügyeskeded a vékony szeletekre vágott sajtot. Ezután kisütöd - liszt, tojás, prézli, forró olaj.
2007. december 11., kedd
Kisütött sajtos parizer....pááááárizsi
ELKÉSZíTÉS: a parizert ujjnyi vastag karikákra vágod, aztán mindenik karikát félbevágod. A képen látható módon a parizerszeletek egyik felét bevágod, de úgy, hogy a parizerben egy hm... "zseb" alakuljon ki. Ebbe a zsebbe beleügyeskeded a vékony szeletekre vágott sajtot. Ezután kisütöd - liszt, tojás, prézli, forró olaj.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 megjegyzés:
nagyon nagyon finom. trust me
nagyon ötletes:)D
a Sajtos Parizer az nem SP ? XD
ja, neeeeem szeretem SP-t
Megjegyzés küldése