RECEPTEK
2014. július 2., szerda
Párnaleves
›
Vendégblogger voltam az elkövetkező 2 recepttel az Erdélyi Konyha júniusi számában - ezúttal is köszönöm, hogy lehettem :) Hozzávaló...
1 megjegyzés:
2014. május 12., hétfő
Kapros csirkés ravioli
›
Hozzávalók: - a töltelékhez:1 fél csirkemell, 1 alsó és felső csirkecomb, 1 csirke hát (minden hús kicsontozva és nagyon apróra vágva)...
2014. május 4., vasárnap
Salátaleves
›
Hozzávalók: 2 fej saláta, 4-5 tojás, 1 kis tejföl tejföl, 1 evőkanál liszt, só, bors, 6 (8-10) cikk fokhagyma, kevés olaj. Elkészítés...
2013. március 23., szombat
Keksz süti
›
Gyártás menete: 5 dl tejben 5 evőkanál grizzel, 2 vaniliacukorral pépet főzök 25 dkg vajat elkavarok 25 dkg porcukorral, 2 evőkaná...
1 megjegyzés:
2012. október 27., szombat
Kolbászos kifli
›
Hozzávalók: 0,5 kg liszt ½ kocka élesztő tejben felfuttatva 4 evőkanal olaj só, ízlés szerint 1 tojás sárgája langyos tej ...
1 megjegyzés:
2012. május 2., szerda
Tojáskence - kapros telemeás
›
Hozzávalók: 10 keményre főtt tojás, 4 szál zöldhagyma felkarikázva, 5 naaaaagy szem fekete olívabogyó apróra vágva, 150 g telemea, fri...
3 megjegyzés:
2012. április 21., szombat
Lenmagos, rozspelyhes házikenyér
›
Hozzávalók: 1 kg BL 55 liszt 8 evőkanál rozspehely 4 evőkanál lenmag 8 evőkanál olívaolaj 1 evőkanál ecet 1,5 evőkanál só 50 g fr...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése