4 db csirkecomb (alsó – felső egybe)
4 szelet sonka
4 szelet sajt
gomba
só
darált szerecsendió
sör
A csirke combról (alsó – felső egybe) lefejtjük a bőrt, de nem vesszük le róla.
A bőr alá 1 vékony szelet csülöksonkát dugunk, erre szeletelt forrázott gombát teszünk, sózzuk es reszelt szerecsendióval meghintjük. Vékony szelet sajtot teszünk rá. A bőrt ráhúzzuk és hústűvel megtűzzük. Megsózzuk, zsírozott tepsibe (lábosba) rakjuk (víz nem kell alá). A tepsit alufóliával lezárjuk és kb. 40 percig lerben pároljuk. Ezután levesszük az alufóliát és szép pirosra sütjük, sülés közben sörrel locsolgatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Előre köszönöm :D